3 oktober 2021
14:00

Saltsjö-Boo IF Vit

Referat: IF Brommapojkarna 3 - Saltsjö-Boo IF Vit

16 klara spelare på fredagen blev endast 11 spelare vid matchstart när vi skulle möte Saltsjö-Boo för första gången i år. Tur då att vi har så bra spelare som både kan spela och kämpa som ett lag i 90 minuter. Premiär också för Fanny som nu fick starta på topp vilket hon utnyttjade direkt i andra minuten genom att rycka loss och sätta en vänster i första krysset. Vi hade så klart inte kunnat få en bättre start. 10 minuter senare är det dags igen då Fanny säkert placerar in bollen till 2-0. Resten av halvleken blir rätt jämn och halvtidsresultatet är 2-2.
Välförtjänt vila för tjejerna och trots att det blir lite tjafs på plan och att vi tvingas spela med 10 spelare i perioder så går tjejerna ut och visar att vi är det bättre fotbollslaget. Ella sätter en perfekt frispark fram till 3-2 och när Hannah disktinkt sätter dit 4-2 med 20 minuter kvar är segern klar då vår defensiv är fortsatt svårforcerad
Återigen en imponerande insats av tjejerna som vinner som ett lag trots att spelet inte riktigt lossnar idag.